in

Untuk Super Women.

Hai Sister , SUPER Women, ION Women, SUPER Mom, Super Nekma,,,ooopss¦..walau apa pon gelaran ia tetap sama WANITA. Sentiasa ingin kelihatan sihat & cantik selalu. Bagi wanita RM tidak menjadi persoalan demi mendapatkan kesihatan yang optimum. ini memang satu pelaburan yang bijak. Dari remaja hingga lah sudah menjangkau usia kesihantan perlu di jaga.

Antara peringkat ataupun kitaran kehidupan seorang wanita adalah :

 1. Akil baligh / keremajaan
 2. Pra-kehamilan
 3. Kehamilan
 4. Pra-menopos
 5. Menopos
 6. Selepas menopos

Dalam melalui pelbagai fasa tersebut, banyak masalah yang dihadapi, ketidak stabilan emosi dan seringkali terganggu dan ini turut menyumbang kepada masalah untuk mencapai tahap kesihatan yang optimum.

Perihatin dengan lumrah WANITA yang ingin kekal sihat, Shaklee menawarkan produk yang hebat untuk memenuhi keperluan wanita pada semua peringkat. Set Kesihatan Wanita ini mengandungi 3 produk iaitu GLA Complex, Ostematrix dan Omegaguard.

Kebaikan dan manfaat gabungan ketiga-tiga produk ini ialah :

 • Membantu melegakan simptom senggugut dan menopos
 • Menggalakkan kulit yang sihat & cantik
 • Menggalakkan tulang yang kuat
 • Mengurangkan risiko penyakit jantung
 • Melegakan sakit-sakit sendi
 • Membantu membakar lemak & memperolehi berat badan yang ideal
 • Membantu bertenaga, menghilangkan rasa letih serta lesu

Set Wanita

GLA Complex – Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan

Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid.

 

 

 

 

OsteMatrix – Lebih daripada Sekadar Kalsium

OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.

 

 

 

OmegaGuard

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

 

 

 

 

 

COD area: Sg.Buloh, Damansara Damai, Bandar Sri Damansara, Kota Damansara ,Kundang, Kuang, Saujana Utama, Hospital Sg.Buloh, Hospital Uitm Sg.Buloh , Shah Alam, Gombak, Kepong, Kg.Melayu Subang, Batu Caves

Pengedar Shaklee: Sungai Buloh, Rawang, Kundang, Kuang, Ijok, Kuala Selangor

 

SURYA BAIZURA | SID : 1086935

Call/sms/wasap : 012-6200176

FB : www.facebook.com/lovesihat.com

 

Written by Surya

Merupakan pengasas lovesihat.com. Amat meminati bidang blogging dan merupakan penulis tetap di lovesihat.com . Juga merupakan Shaklee Independent Distributor bagi kawasan Sungai Buloh, Damansara, Rawang, Ijok dan Kuala Selangor. Boleh menguruskan pesanan dari seluruh Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[Arkib Video] Shaklee Detox Program Testimonial – Master Firdhaus

Tips penyususan bagi ibu berkerjaya