in

Tiada Lagi Mimpi Ngeri Sembelit Ketika Hamil Dan Berpantang, Apa Rahsianya Cek Su? 

Ni CekSu nak citer sikit pengalaman 9tahun lepas semasa hamil anak pertama. Memang la mabuk2 mcm ibu2 lain yg hamil, full package mabuk, lemau, muntah, kuat tido, dan sembelit..senapas ku taip ni, dah la tak ada pengalaman, so ikut je apa yang Cik Misi suruh

Masa tu hanya kenal Folic Asid & Obimin je, itu pun selalu culas makan tak ikut waktu. Kdg2 tak mkn pun. Ambik mudah je. Mana nak sihat kan. Ni mcm tak scary lagi citer CekSu. Biasa la orang mengandung memamg la macam tu. Tapi CekSu masih tak boleh nak move on bila tang sembelit

Citer paling scary lepas bersalin CekSu alami sembelit yg tahap boleh nangis, bertapa dalam tandas berjam sampai benkak susu, keluar kejap ambik feel dah macam kontraksi nak bersalin pun ya juga. Dah mcm2 petua tok nenek CekSu buat tapi masih cam tu jugak, last sekali try minum air Nescafe pulak yangOK, tp tak bagus pula klu diamalkan selalu sebab CekSu susukan baby. 

Nasib tak meroyan je, sebab tak ada pengalaman masa tu, maklumlah mengandung anak sulung. Bayangkan mengandung anak  no.2 dan 3 pun nasib yang sama. Mujur la CekSu kenal Shaklee

Bayangkn bila hamil anak ke-4 dan ke-5 baru CekSu kenal suplemen, dan tercuba Set Hamil Shaklee Dan Set Berpantang Shaklee dengan asbab pengambilan suplemen sepanjang hamil dan berpantang, CheSu dapat dapat rasakan nikmat bila tiada lagi sembelit yang dulunya menghantui hari-hari CheSu dan paling best badan jadi lebih sihat dan bertenaga

Eh.. mane sembelitku?? Dah takde ler, rupanya penangan #ostematrix.. Fuh!! akhirnya bye2 sembelit… pi main jauh2. Sebab tu ada sambungan anak no.5. Alhamdulillah kumpul saham akhirat dengan jaga amanat Allah swt dengan harta yang tak ternilai, syukur sangat

Ostematrix


Setiap pengambilan Ostematik mengandungi sumber (1000mg) kalsium, (400mg) magnesium dan (400IU) VitaminD. Nutrien-nutrien ini penting diambil bersama untuk penyerapan oleh tubuh dan bagi menghalang endapan mineral.


Kalsium penting untuk menguatkan tulang ibu dan membentuk tulang yang sihat untuk bayi. Ianya juga penting bagi mengelakkan kekejangan sepanjang hamil. Kekurangan kalsium akan meyebabkan kekejangan dan juga masalah gigi. Selain daripada itu membantu ibu hamil daripada masalah sembelit.


jika anda memerlukan Ostematrix untuk ikhtiar Sembelit boleh terus berhubung dengan saya (Surya- 012-6200176)

Saya akan BIMBING dan sertakan cara dan jadual pengambilan suplemen yang efektif dan Konsultasi secara PERCUMA terhad kepada pelanggan-pelanggan saya sahaja

 Surya 012-6200176 @ (SID NO : 1086935) 

Pengedar Shaklee Sg.Buloh, Damansara Damai, Bandar Sri Damansara, Kota Damansara ,Kundang, Kuang, Saujana Utama, Hospital Sg.Buloh, Hospital Uitm Sg.Buloh , Shah Alam, Gombak, Kepong, Kg.Melayu Subang, Batu Caves, Selayang, Gombak

Written by Surya

Merupakan pengasas lovesihat.com. Amat meminati bidang blogging dan merupakan penulis tetap di lovesihat.com . Juga merupakan Shaklee Independent Distributor bagi kawasan Sungai Buloh, Damansara, Rawang, Ijok dan Kuala Selangor. Boleh menguruskan pesanan dari seluruh Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ketumbuhan Di Payudara Hilang Dalam Masa 3 Minggu Konsistan Amalkan Vivix

Cara Berkesan Hilangkan Sakit Tumit,Tanpa Makan Pil Tahan Sakit