in , , ,

PROMOSI BULAN SEPTEMBER

1) PERCUMA ESP & Sustained Release Vitamin C
Dengan belian 6 ESP & Sustained Release Vitamin C.

2) PERCUMA Vita-Lea for Children
Dengan belian 3 Vita-Lea for Children.

3) Jimat 5%
Dengan belian 2 ESP & Sustained Released Vitamin C


HOT PROMOSI KHAS UNTUK WANITA GOJEZ

4) Set Kesihatan Wanita
a) Set Gojes (Gorgeous Set)
b) Set Hamil (Prenatal Set)
c) Set Berpantang (Postnatal Set)
d) Amazing Golden Set
e) Set Kecantikan Kulit (Nutriwhite Skin Care Set)
*Dapatkan “Jute Bag” Super Cantik dgn setiap pembelian Set Kesihatan Wanita 

Bukan setakat super jimat, malah berbaloi sebab kalau beli :-

  • 6 dapat percuma 1 lagi (Free keahlian)

Sapa nak kasi kan kalau beli hari2 biasa memang tak dapat la PERCUMA , nak cerita apa yang paling best lagi…. Boleh dapat KEAHLIAN PERCUMA dengan penbelian ESP (Beli 6 Percuma 1) dah untung yuran keahlian sebanyak Rm69 Dan UNTUNG setong ESP lagi tu yg bernilai Rm150 (harga runcit)

Tapi jangan lah sedih bagi yang tak de bajet dan cadang nak Cuba dan nak beli dengan harga promosi masih ada peluang lagi, tak kejam aiihhh…boleh la pilih PROMOSI 5% Dengan pembelian 2 botol

Lepas ni tak nak nagis2 sebab bila dah abis bulan ni tak merasa la harga macam ni lagi

Nak beli tapi tak tau nak beli dengan siapa? Kalau nak beli boleh cari Kak Su, sebab Ahkak bukan setakat nak jual tapi kasi konsultasi lagi, ni yang korang tak boleh carik kat LAZADA…opsss… Hahahhah..Dan paling best ahkak tak kisah bila2 korang nak text ahkak Dan dapatkan mana2 produk yang korang suka….sebab ahkak lagi suka

Masih pening2 Dan tak clear tentang promosi bulan ni???? Meh call/ WhatsApp Ahkak kawasan sekarang ya, ahkak bantu hokay..

Surya Baizura (ID:1086935)
FB: Surya baizura
Page: lovesihat
No Tel: 012-6200176
Email: suryabaizura@gmail.com
COD area: Sg.Buloh, Damansara Damai, Bandar Sri Damansara, Kota Damansara ,Kundang, Kuang, Saujana Utama, Hospital Sg.Buloh, Hospital Uitm Sg.Buloh

Written by Surya

Merupakan pengasas lovesihat.com. Amat meminati bidang blogging dan merupakan penulis tetap di lovesihat.com . Juga merupakan Shaklee Independent Distributor bagi kawasan Sungai Buloh, Damansara, Rawang, Ijok dan Kuala Selangor. Boleh menguruskan pesanan dari seluruh Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PENGEDAR SHAKLEE SG.BULOH & DAMANSARA

TEKNIK MUDAH BANTU IBU MENYUSU ANAK TOLAK BOTOL SUSU LEBIH SANGGUP BERLAPAR