in , ,

PENGEDAR SHAKLEE SG BULOH DAN DAMANSARA

Assalamualaikum,

Saya nak perkenalkan diri secara ringkas pada yang masih belum pernah jumpa atau ber urusan dengan saya, tak kenal maka tak cinta kan….bagi yang dah kenal dan jadi pelanggan tetap saya, terima kasih sangat2 sebab setia menyokong dan berpuas hati dengan servis yang diberikan selama ini.

Boleh panggil saya Pn.Surya dan suami saya En.Mizam,  kami merupakan Pengedar Shaklee Sg Buloh dan Damansara. Mempunya 4 orang cahaya mata yang comel-comel, dan bekerja di salah sebuah syarikat swasta. Pengedar Shaklee ni merupakan kerja sambilan. Memang seronok bila dapat bantu ramai customer yang inginkan kesihatan yang lebih baik. Yang penting kita happy dan ikhlas dengan apa yang kita buat.


Hanya bermula dengan makan Vitamin C, dan terus jatuh cinta dengan keberkesanan nya. Terdetik untuk bergiat aktif sebagai Pengedar Shaklee dan ingin kongsikan kebaikan produk dan keberkesanan yang saya sendiri alami.

Saya juga antara ribuan  Pengedar Shaklee yang berilmu, bukan sekadar touch n go je ya. Memberi servis selepas jualan dan konsultasi tanpa had pada customer2 dan bila2 je boleh call/WhatsApp saya. (24/7) online. Antara servis yang diberikan :

KAWASAN PENGHANTARAN SEKITAR SG BULOH DAN DAMANSARA @ (COD)

👉 Sg Buloh, Paya Jaras, Bukit Rahman Putra, Kuang, Kundang, Matang Pagar, Damansara Damai, Bandar Sri Damansara, Prima Damansara, Kg Melayu Sg Buloh, Hospital Sg Buloh, Hospital UITM Sg Buloh, Saujana Utama dan sekitar Sg Buloh dan Damansara

⌚ Masa penghantaran bergantung pada situasi. (Boleh bawa bincang)

PENGHANTARAN MELALUI POS

PicsArt_10-19-06.38.35

Bagi yang berda di luar kawasan, jangan risau ya saya juga ada buat penghantaran melalui pos ke seluruh MALAYSIA

Menggunakan perkhidmatan :

  🚚 Gdex courier service                                             🚚 Pos Laju

PEMBELIAN SECARA
 • Tunai semasa penghantaran
 • Bank in
 • Pindahan (Transfer) ke akaun
MAKLUMAT PENGEDAR SHAKLEE
 • SURYA BAIZURA MUSTAFA/ ROZMIZAM
 • No Phone : 012.6200176/ 019.7785321
 • Akaun Maybank


   

  Written by Surya

  Merupakan pengasas lovesihat.com. Amat meminati bidang blogging dan merupakan penulis tetap di lovesihat.com . Juga merupakan Shaklee Independent Distributor bagi kawasan Sungai Buloh, Damansara, Rawang, Ijok dan Kuala Selangor. Boleh menguruskan pesanan dari seluruh Malaysia.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  6 CARA PALING MUDAH TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU

  Kebaikan Meal Shakes dan Khasiatnya