lovesihat

Shaklee Independent Distributor

Produk Penjagaan Kulit YOUTH™

        Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ini direka untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk rangkaian ini, YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini. Mulakannya hari ini. RANGKAIAN YOUTH™   LUMINOUS GEL OIL CLEANSER 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan Read more about Produk Penjagaan Kulit YOUTH™[…]

PENJAGAAN KULIT YOUTH™ KEKAL MUDA, JELITA

        Selama lebih daripada 60 tahun, kami tidak pernah berhenti membantu anda untuk Hidup Lebih Muda, Lebih Lama dengan menangani penuaan pada tahap selular. Kini, kami menggunakan kejayaan yang sama untuk membantu anda Kekal Muda, Jelita. Dalam usaha kami untuk menghasilkan revolusi YOUTH Complex, kami telah menemui sesuatu yang menakjubkan. Wanita bukanlah Read more about PENJAGAAN KULIT YOUTH™ KEKAL MUDA, JELITA[…]

Rangkaian YOUTH™

  Luminous Gel Oil Cleanser 3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan capuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda. Bahan-bahan utama: Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.     Perfecting Skin Read more about Rangkaian YOUTH™[…]

Rangkaian YOUTH™

  Luminous Gel Oil Cleanser 3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan capuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda. Bahan-bahan utama: Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.     Perfecting Skin Read more about Rangkaian YOUTH™[…]

OsteMatrix™ Nutrien Pembina-Tulang

Kod Produk: 10128 (120 caplets) UPDATE 1.9.2018 Feel it in your BONES! OsteMatrix™ (120 Caplets) BUY 3 @ 5% OFF ITEM CODE: 00P321 Terms & Conditions: • This promotion is only valid 1-30 September 2018. • While stocks last. Tulang merupakan sistem sokongan tubuh anda, kerana itulah amat penting untuk anda memastikan ia kekal kuat dan sihat. Read more about OsteMatrix™ Nutrien Pembina-Tulang[…]

Shaklee perkenalkan Set Selepas Bersalin

  Nutrisi untuk ibu-ibu selepas melahirkan dan menyusukan bayi. Set ini membekalkan nutrien penting untuk menyokong proses pemulihan anda, membantu anda mendapatkan kembali bentuk badan, menambah tenaga dan menyokong kesihatan anda di samping memberi bayi anda nutrisi yang mereka perlukan untuk membesar secara kuat dan sihat.                   Read more about Shaklee perkenalkan Set Selepas Bersalin[…]

Pengedar Shaklee Sekitar Kajang

Bagi yang ingin mendapatkan produk serta konsultasi secara ekslusif dari Surya dan Mizam boleh la menghubungi kami yang sememangnya memberikan servis dan konsultasi berterusan pada pelanggan² yang menggunakan khidmat kami Saya juga merupakan founder : lovesihat.com lovesihatblog.wordpress.com tipcantikselalu.com Penghantaran sekitar Kajang dan kawasan yang berhanpirannya Surya (Cek Su) – 012-6200176 Mizam – 018-2076436 Kawasan penghantaran: Read more about Pengedar Shaklee Sekitar Kajang[…]

13 tanda kandungan gula dalam darah anda tinggi

Adalah sangat penting bagi kita mengetahui gejala atau tanda kandungan gula yang tinggi dalam darah. Kenapa penting? Kerana ia boleh membawa kepada masalah kesihatan yang serius. Penyebab kandungan gula yang tinggi dalam darah. Menggunakan terlalu banyak steroid Makan yang berlebihan Dehidrasi Selsema Keletihan Fizikal tidak aktif Tanda / gejala peningkatan gula dalam darah Penglihatan menjadi Read more about 13 tanda kandungan gula dalam darah anda tinggi[…]

Kenapa perlu Detox, saya dah cukup sihat tak perlu rasanya nak Detox, Betul ker?

Biasa tak dengar Detox? Agaknya kenapa perlunya Detox ni? Ini antara sebab kenapa detox bagus. Bukan hanya untuk turunkan berat badan, malah demi untuk tingkatkan kesihatan badan secara keseluruhan Dengar pun macam menarik je kan, Cek Su sendiri pun dulu tak pandang pun pasal nak detox ni, tapi bila dah tau betapa pentingnya detox ni, Read more about Kenapa perlu Detox, saya dah cukup sihat tak perlu rasanya nak Detox, Betul ker?[…]