in

HQ Shaklee Berwajah Baru, Konsep “Pick And Pay”, Memang Best Rasa Nak Shopping Hari-hari Je

Wink..wink Cek Su nak share jugak pengalaman di Hq Shaklee yang baru yang mula beroperasi di Sunway Geo Avenue pada 25 April 2017, tapi Cek Su hanya sempat nak pergi keesokan harinya walaupun hujan ku gagah nak pegi jugak

Hati tak boleh tahan bila kawan2 lain pakat share gambar sekitar Hq Shaklee yang baru memang melopong la mulut sebab tengok susun atur yang kemas dan cantik, menarik, tertarik kau memang daboomm . Huhu. Mesti tak sabar nak dengar citer Cek Su sepanjang di sana kan

Nak kongsi tip supaya tak sesat melarat bagi yang kali pertama nak pergi beli barang di Hq Shakee di Sunway Geo Avenue, boleh la guna google map/Waze, taip je Jalan Lagoon Selatan, memang tak sesat punya, 

ok la nak senang lagi ni Cek Su bagi lagi alamat dan no telefon, kalau tersesat jugak boleh la calling..caling staff sana ya.

Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd
Level 2, Sunway Geo Tower,
Jalan Lagoon Selatan,
Bandar Sunway, Subang Jaya

Tel : 03-5622 3188
Toll Free : 1800 88 6577

Melangkah masuk je pintu masuk utama Hq Shaklee rasa bangga je, opps bukan riak tapi bangga sebab Cek Su ni salah seorang dari ahli keluarga Shaklee Malaysia dan Pengedar Shaklee yang aktif gitu

Ape yang best Hq Shaklee yang baru ni? Pada pandangan Cek Su la

  • Lebih strategik lokasinya, dari dalam kereta pun dah nampak kaunter Shaklee 
  • Akses untuk masuk Hq Shaklee lebih mudah tanpa tinggalkn IC di “guard caunter” lagi
  • Konsep “pick and pay” yang lebih mudah ala..ala shopping gitu
  • Khidmat pakar nutrisi pun dah ada
  • Ruang diskusi/ chit chat yang lebih luas 
  • Ruang anak2 yang simple, sambil tunggu kita shopping sambil tonton tv

    Ok, Cek Su nak kongsikan gambar menarik buat anda teruja untuk pergi terapi shopping suplemen kesihatan

    Deko menggunakan bahan terbuang seperti palet dan botol2 kosong, memang kretif betul Shaklee ni kan

    Ruang legar dan diskusi pelanggan dan Pengedar Shaklee

    Kali ni berbeza konsep, tiada lagi play room, anak2 boleh layan tengok cartoon sambil guling-guling je lepas ni 😀

    Ruang untuk promosi bulanan atau pembelian atas pembelian (PWP), untuk kita lihat lebih dekat barang yang di tawarkan

    Susun atur produk mengikut ketegori juga, bagi memudahkan kita “pick and pay”

    Pembelian Set juga dah Shaklee siapkan, hanya ambik paper bag, satu set lengkap dah disediakan, mudah kan

    Eh kalau korang cari produk penjagaan kecantikan Nutriwhite, Enfuselle dan Prosante sila pergi area belakang ya, tempat dia tersorok sikit, sebelah kaunter pembayaran no.11 & 12, Cek Su pun hanpir tak perasan

    Bilik konsultasi daripada Pakar Nutrisi Shaklee pun dah ada, so kalau yang inginkan pencerahan dari segi suplemen yang sesuai, boleh terus dapatkan khidmat khas (bilik belum sepenuhnya siap)

    Dah siap shopping, boleh la terus beratur dan bayar, ini la konsep “pick and pay” lepas pilih suplemen, beratur dan bayar. Mudah kan.

    Pastikan barang suplemen yang kita ambil tu betul ya, dan jangan lupa id yang kita nak Cashier masukkan nanti ya, nanti dah bayar tapi orang lain yang dapat UV, rugi tuu.

    Pastikan di skirin tertera nama yang betul ya, kalau belikan untuk downline pun pastikan betul nama yang tertera

    Kali ni tiada lagi Invois sebesar kertas A4, tapi Invois sebesar resit je, lebih mobile kan. Pastikan jug Jumlah barang yang di bayar betul ye sebelum balik

    Jangan lupa bawa beg sendiri ya, di sebabkan Selangor dah berkuat kuasa tiada lagi beg plastik digunakan. Kalau tak bawa pun boleh beli woven beg yang warna hijau ni bernilai Rm2.90 ya

    Ok la, untuk lebih detail boleh la datang terus ye ke HQ Shaklee yang baru, rasai perasaan teruja berada di sini ya, memandangkan di Branch masih menggunakan sistem yang lama,

    Ingin jadi sebahagian dari keluarga Shaklee kami, boleh terus hubungi Cek Su ya (Surya – 012 6208176/ 018-2076436)

    Surya 012-6200176 / 018-2076436 @ (SID NO : 1086935) 

    Pengedar Shaklee Sg.Buloh, Damansara Damai, Bandar Sri Damansara, Kota Damansara ,Kundang, Kuang, Saujana Utama, Hospital Sg.Buloh, Hospital Uitm Sg.Buloh , Shah Alam, Gombak, Kepong, Kg.Melayu Subang, Batu Caves, Selayang, Gombak

    Written by Surya

    Merupakan pengasas lovesihat.com. Amat meminati bidang blogging dan merupakan penulis tetap di lovesihat.com . Juga merupakan Shaklee Independent Distributor bagi kawasan Sungai Buloh, Damansara, Rawang, Ijok dan Kuala Selangor. Boleh menguruskan pesanan dari seluruh Malaysia.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    18 Testimoni Nutriferon Yang Hangat Di Pasaran, Memang Kene Beli Jugak Ni !

    Fakta Mengenai Gula