Kenali Penyakit Tibi dan 5 Cara Pencegahan yang Berkesan

Apakah Penyakit Tibi? Tibi merupakan sejenis penyakit berjangkit yang boleh membawa maut jika tidak dirawat. Ia disebabkan oleh kuman mycobacterium bacillus yang diternui oleh Dr. Robert Koch pada 24 Mac 1882 di Jerman, berwama merah, halus dan hanya boleh dilihat menggunakan mikroskop.   Credit photo:healthcare.bioquell.com Dianggarkan 90 peratus daripada kuman tibi biasanya menyerang paru-paru atau Read more about Kenali Penyakit Tibi dan 5 Cara Pencegahan yang Berkesan[…]

Set Kesihatan Penyakit Tibi

Vitamin Shaklee akan membantu pesakit tibi untuk menguatkan sistem imunisasi badan unuk melawan kuman tibi dan melindungi sel daripada rosak. Seperi yang saya bagitahu di awal entry, mereka yang diserang tibi ini kerana antibodi yang lemah menyebabkan sel tibi menjadi aktif Fungsi Vitamin terhadap pesakit Tibi :- 1.Vivix Kandungan Resveratol dalam Vivix dapat mengurangkan inflamasi Read more about Set Kesihatan Penyakit Tibi[…]

Pengedar Shaklee Sekitar Kajang

Bagi yang ingin mendapatkan produk serta konsultasi secara ekslusif dari Surya dan Mizam boleh la menghubungi kami yang sememangnya memberikan servis dan konsultasi berterusan pada pelanggan² yang menggunakan khidmat kami Saya juga merupakan founder : lovesihat.com lovesihatblog.wordpress.com tipcantikselalu.com Penghantaran sekitar Kajang dan kawasan yang berhanpirannya Surya (Cek Su) – 012-6200176 Mizam – 018-2076436 Kawasan penghantaran: Read more about Pengedar Shaklee Sekitar Kajang[…]

PENGEDAR SHAKLEE PUNCAK ALAM DAN SUBANG BISTARI

Assalamualaikum ,  Bagi yang masih tercari-cari Pengedar Shaklee Selangor yang memberikan servis terbaik dan pasti anda berpuas hati. Servis selepas jualan juga akan diberikan bagi membantu dalam memberikan cara terbaik pengambilan vitamin dan jadual makan khas buat pelanggan-pelanggan. Kini anda boleh memilih antara Pengedar Shaklee Puncak Alam dan Pengedar Shaklee Subang Bistari yang terbaik  Pengedar Shaklee Read more about PENGEDAR SHAKLEE PUNCAK ALAM DAN SUBANG BISTARI[…]

SYIOKNYA BER SHAKLEE BERSAMA SAYA PENGEDAR SHAKLEE SG BULOH

​Ape yang bestnya business #shaklee ni?? Kisah bermula bila tergoda dengan post2 di FB yang hari2 lalu lalang di “news feed” Ku, nampak macam best je tapi tak tau pun ni business MLM, cuma terkesan dengan sharing2 yang bagus tentang pengambilan suppliment Tangan pun dok gatai la PM si Akak Manis ni. AKA school mate Read more about SYIOKNYA BER SHAKLEE BERSAMA SAYA PENGEDAR SHAKLEE SG BULOH[…]

Gajet Bantu Anak Kenal Huruf Seawal 2 Tahun

Assalamualaikum w.b.t Hari ni su nak kongsikan satu topik hangat para ibu bapa yang kebanyakkan tidak bersetuju dengan penggunaan Gajet untuk anak-anak. Setiap pendapat tidak ada salahnya kalau itu yang terbaik untuk anak-anak kita kan. Perbezaan dan pencangahan pendapat memang akan tetap ada. Mungkin bagi saya berbeza pendapat. Saya Ibu kepada 4 orang cahaya mata Read more about Gajet Bantu Anak Kenal Huruf Seawal 2 Tahun[…]

Elak Kematian Mengejut Bayi Dengan Cara Tidur Yang Betul

Assalamualaikum w.b.t Banyak kes kematian bayi di sebabkan oleh SIDS. Ape SIDS tu? (SIDS-Suddent Infant Death Syndrom). Bagaimana untuk kita kurangkan risiko terjadinya SIDS ni. Salah satu cara dalah dengan menidurkan bayi dengan posisi yang betul. Tidur pun boleh akibatkan kematian?. Sebagai ibu bapa perkara ni tidak boleh di pandang remeh. Bayi sememangnya banyak memghabiskan Read more about Elak Kematian Mengejut Bayi Dengan Cara Tidur Yang Betul[…]

Kebaikan Meal Shakes dan Khasiatnya

Assalamualaikum w.b.t Tahukah anda yang tubuh badan kita memerlukan nutrisi yang cukup untuk lebih sihat. Ramai yang di antara kita mungkin tidak mengambil berat dengan kekurangan nutrisi dalam tubuh badan kita. Bila kurang nutrisi kita akan berasa lemah, lesu dan mudah jatuh sakit Bagi yang sentiasa sibuk dengan kerja mungkin untuk menyediakan makanan yang cukup Read more about Kebaikan Meal Shakes dan Khasiatnya[…]

PENGEDAR SHAKLEE SG BULOH DAN DAMANSARA

Assalamualaikum, Saya nak perkenalkan diri secara ringkas pada yang masih belum pernah jumpa atau ber urusan dengan saya, tak kenal maka tak cinta kan….bagi yang dah kenal dan jadi pelanggan tetap saya, terima kasih sangat2 sebab setia menyokong dan berpuas hati dengan servis yang diberikan selama ini. Boleh panggil saya Pn.Surya dan suami saya En.Mizam, Read more about PENGEDAR SHAKLEE SG BULOH DAN DAMANSARA[…]