More stories

  • in

    PENGEDAR SHAKLEE PUNCAK ALAM DAN SUBANG BISTARI

    Assalamualaikum ,  Bagi yang masih tercari-cari Pengedar Shaklee Selangor yang memberikan servis terbaik dan pasti anda berpuas hati. Servis selepas jualan juga akan diberikan bagi membantu dalam memberikan cara terbaik pengambilan vitamin dan jadual makan khas buat pelanggan-pelanggan. Kini anda boleh memilih antara Pengedar Shaklee Puncak Alam dan Pengedar Shaklee Subang Bistari yang terbaik  Pengedar Shaklee […] More

  • in

    SYIOKNYA BER SHAKLEE BERSAMA SAYA PENGEDAR SHAKLEE SG BULOH

    ​Ape yang bestnya business #shaklee ni?? Kisah bermula bila tergoda dengan post2 di FB yang hari2 lalu lalang di “news feed” Ku, nampak macam best je tapi tak tau pun ni business MLM, cuma terkesan dengan sharing2 yang bagus tentang pengambilan suppliment Tangan pun dok gatai la PM si Akak Manis ni. AKA school mate […] More

  • in , ,

    Gajet Bantu Anak Kenal Huruf Seawal 2 Tahun

    Assalamualaikum w.b.t Hari ni su nak kongsikan satu topik hangat para ibu bapa yang kebanyakkan tidak bersetuju dengan penggunaan Gajet untuk anak-anak. Setiap pendapat tidak ada salahnya kalau itu yang terbaik untuk anak-anak kita kan. Perbezaan dan pencangahan pendapat memang akan tetap ada. Mungkin bagi saya berbeza pendapat. Saya Ibu kepada 4 orang cahaya mata […] More

  • in , ,

    Elak Kematian Mengejut Bayi Dengan Cara Tidur Yang Betul

    Assalamualaikum w.b.t Banyak kes kematian bayi di sebabkan oleh SIDS. Ape SIDS tu? (SIDS-Suddent Infant Death Syndrom). Bagaimana untuk kita kurangkan risiko terjadinya SIDS ni. Salah satu cara dalah dengan menidurkan bayi dengan posisi yang betul. Tidur pun boleh akibatkan kematian?. Sebagai ibu bapa perkara ni tidak boleh di pandang remeh. Bayi sememangnya banyak memghabiskan […] More

  • in ,

    Kebaikan Meal Shakes dan Khasiatnya

    Assalamualaikum w.b.t Tahukah anda yang tubuh badan kita memerlukan nutrisi yang cukup untuk lebih sihat. Ramai yang di antara kita mungkin tidak mengambil berat dengan kekurangan nutrisi dalam tubuh badan kita. Bila kurang nutrisi kita akan berasa lemah, lesu dan mudah jatuh sakit Bagi yang sentiasa sibuk dengan kerja mungkin untuk menyediakan makanan yang cukup […] More

  • in , ,

    PENGEDAR SHAKLEE SG BULOH DAN DAMANSARA

    Assalamualaikum, Saya nak perkenalkan diri secara ringkas pada yang masih belum pernah jumpa atau ber urusan dengan saya, tak kenal maka tak cinta kan….bagi yang dah kenal dan jadi pelanggan tetap saya, terima kasih sangat2 sebab setia menyokong dan berpuas hati dengan servis yang diberikan selama ini. Boleh panggil saya Pn.Surya dan suami saya En.Mizam, […] More

  • in ,

    10 Sebab Kenapa Anda Katakan “YES” Untuk Sertai Kami

    Hari ni su nak kongsi kenapa 10 sebab untuk jadi Ahli Shaklee. Sikit sangat ke sebabnya? Ok kita semak dulu ya. Mungkin ramai yang tak tahu betapa seronoknya jadi ahli Shaklee. Sebenarnya tak semestinya jadi ahli Shaklee kita kena menjual, ramai yang keliru. Asal jadi ahli Shaklee kene jual Kan “stereotype” gitu. Walaupun tidak bergiat aktif keistimewaan […] More

  • in , ,

    Masalah Anak Sembelit Hilang Seawal 1 Hari?

    Assalamualaikum para sahabat, ibu bapa dan blogger semua. Teruja sangat bila Surya nak berkongsi tentang kebaikan. Perkongsian hari ini bukalan rekaan semata-mata, tapi ia adalah luahan hati seorang ibu yang sedih bertukar menjadi gembira dalam  masa yang singkat pernah saya dengar iaitu 1 hari 1 malam. Testimoni yang bakal saya kongsi bersama adalah masalah anak […] More

  • in ,

    Rawat Diri Melalui Amalan Bismillah 5

    Assalamualaikum, Pernah kah kita dengar amalan “Bismillah 5”. Sebenarnya banyak lagi ayat amalan Bismillah yang boleh kita amalkan. Tapi hari ni saya memilih untuk berkongsi amalan “Bismillah 5”. Tahukan kita Bismillah 5 adalah pendinding dan ayat penyembuh (syifa) segala penyakit serta amat bermanfaat dan amat baik dijadikan sebagai amalan seharian. Sebenarnya banyak juga amalan-amalan yang […] More

  • in

    Giliran Suami, Tapi Raya Di Kampung KU

    Di hari lebaran memang hari yang di tunggu-tunggu, Anak-anak lah yang paling gembira. Kami suami isteri berkongsi tempat lahir yang sama, semestinya ini satu kebetulan dan jodoh pilihan Allah buat saya. Kod IC kami sama (11), tempat lahir TERENGGANU. Tapi yang paling best kami tak pandai cakap orang Pantai Timur, (kecek Ganu). Tahun ni pengorbanan […] More

  • in

    Novel Cinta Karya Acik Lana Pilihan Hatiku

    Pernah baca novel cinta?. Kalau buat survey pasti ramai peminatnya adalah kaum HAWA. Saya pun adalah salah seorang antara jutaan peminat Novel Cinta ni. Tapi setiap yang terjadi pastu ada permulaan nya kan. Opsss… bukan kerana saya jiwang, minat baca novel cinta ni datang pun lepas dah kawin dan beranak tiga hokay. Ni bukannya jiwang […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.