More stories

  • in ,

    13 Testimoni Vivix Bantu Derita Pesakit Darah Tinggi

    13 Testimoni Vivix untuk pesakit yang derita akibat Darah Tinggi. Tekanan darah tinggi, juga dikenali sebagai (hypertension), merupakan penyakit kardiovaskular yang paling biasa dihidapi dalam masyarakat sekarang. Tekanan darah merujuk kepada keupayaan darah menolak ke arah dinding arteri sementara ia bergerak ke seluruh badan. Seperti contoh udara di dalam tayar atau air dalam hos paip, […] More

  • in , , ,

    6 CARA CEGAH PENYAKIT KENCING TIKUS

    Penyakit kencing tikus atau Leptospirosis merupakan penyakit berjangkit yang disebabkan oleh bakteria Lestospira yang disebarkan melalui air kencing haiwan yang dijangkiti dan berjangkit selagi ia masih lembab. Tikus dan mondok dikenalpasti sebagai haiwan yang menyebarkan bakteria ini sebagai hos pertama. Namun begitu sejumlah besar mamalia lain termasuk anjing, rusa, arnab, landak, lembu, biri-biri, rakoon, possum, skunk, dan mamalia laut tertentu mampu membawa […] More

  • in

    PROMOSI VIVIX BULAN JANUARI 2017

    ​Panggilan kepada pengguna tegar Vivix. Anda tau tak kebaikan vivix ? Shaklee buat promosi lagi bagi Januari 2017. Anda tahukah harga vivix berapa? RM 503.50 termasuk GST . Bagi meraikan kedatangan tahun baru ini, Shaklee telah memberikan hadiah istimewa kepada pengguna tegar vivix. Beli 2 botol diskaun 5% Bagi pengguna baru yang ingin merasai kebaikan vivix, ada tawaran menarik untuk anda. […] More

  • in

    Boleh Dapat Customer Ke Join Shaklee ni?

    ​customer pertama setelah active sebagai blogger.. 1st time dapat whatsapp macam dapat sale 10k je time tu. Mana tak kerkejut baru 4 bulan berjinak2 dengan blog tapi dapat customer dari blog. Terus check rank kat Mr.Google….😃😃😃.. dah ada rank 1st rank “pengedar shaklee sg.buloh” dengan blog kesayangan ku. lovesihat.com memang tak pernah terfikir pun dengan […] More

  • in

    PROMOSI SHAKLEE BULAN OKTOBER

    Assalamualaikum… Setiap bulan memang tak sabar nak tau promosi bulan oktober yang di tawarkan oleh shaklee. Masa promosi ni la nak beli banyak-banyak dan buat stok, kalau harga ahli dah jimat hingga 25%, ni kalau masa promosi lagi lah murah kan. Ok la, mesti tak sabar nak review promosi apa yang best sang at bulan […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.