Kenapa perlu Detox, saya dah cukup sihat tak perlu rasanya nak Detox, Betul ker?

Biasa tak dengar Detox? Agaknya kenapa perlunya Detox ni? Ini antara sebab kenapa detox bagus. Bukan hanya untuk turunkan berat badan, malah demi untuk tingkatkan kesihatan badan secara keseluruhan Dengar pun macam menarik je kan, Cek Su sendiri pun dulu tak pandang pun pasal nak detox ni, tapi bila dah tau betapa pentingnya detox ni, Read more about Kenapa perlu Detox, saya dah cukup sihat tak perlu rasanya nak Detox, Betul ker?[…]

Set Tenaga Untuk Kehidupan (Energy For Life Set)

Nutrisi untuk kehidupan yang lebih ceria, sentiasa bertenaga sepanjang hari, tanpa mengira usia. Rasa lebih muda, sihat, penuh bertenaga dan cergas! Formula lazat yang kaya dengan polifenol, yang tergolong dari kumpulan Fitokimia berasaskan tumbuhan membantu dalam menjaga kesihatan sel anda. Vivix dihasilkan oleh campuran botanik Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Gabungan istimewa kami berasaskan daripada Anggur Muscadine, Read more about Set Tenaga Untuk Kehidupan (Energy For Life Set)[…]

SET BUASIR SHAKLEE

Set Buasir Shaklee, boleh di pilih mengikut bajet dan keperluan. Jika anda ingin mengambil produk di antara set yang telah di cadangkan pun boleh, saya boleh cadangkan mengikut bajet dan keperluan semasa anda. Fungsi-fungsi suplemen dalam Set Buasir Shaklee : Vivix  Resvetarol akan membaiki sel sehingga ke peringkat DNA. Jika Sel dalaman badan anda sihat, maka anda juga akan sihat. Read more about SET BUASIR SHAKLEE[…]