More stories

  • in

    Set Keperluan Harian (Daily Essential Set)

    Nutrisi penting Shaklee melengkapi keperluan nutrisi asas anda dengan gabungan Shaklee ESP Soy Protein Isolate Powder, Vita-Lea®, OmegaGuard™ dan Sustained Release Vita-C PlusTM. Dengan 28 vitamin dan mineral penting, asid lemak omega-3, 14g protein setiap hidangan, dan 500mg Vitamin C semula jadi setiap hidangan, pek nutrisi penting ini membantu tubuh anda mendapat nutrisi asas berkhasiat […] More

  • in , , ,

    Cara Berkesan Hilangkan Sakit Tumit,Tanpa Makan Pil Tahan Sakit

    Assalamualaikum, dah lama rasanya CekSu tak bersiaran. Rugi sangat kalau CekSu tak kongsikan setiap kegembiraan kawan-kawan yang telah merasai dan bebas dari rasa sakit yang amat sangat Pernah tak rasa macam mana sakit tumit? Dah tentu sakit tak boleh di bayangkan sebab antara nadi kita seharian untuk bergerak ke sana dan ke sini Apakah antara […] More

  • in ,

    Ketumbuhan Di Payudara Hilang Dalam Masa 3 Minggu Konsistan Amalkan Vivix

    Assalamualaikum. Hari ni Surya nak kongsikan pengalaman salah seorang kawan yang telah mengalami ketumbuhan di payudara, bukan satu, tapi ada dua biji ketulan di payudara nya.Ketumbuhan juga berisiko tinggi untuk terjadinya Kanser kalau dibiarkan. Kalau la kita yang alaminya tak tahu la macam mana nak gambarkan perasaan ketika doktor cakap yang ada ketumbuhan. Mau terus […] More

  • in ,

    TESTIMONI PESAKIT KENCING MANIS DAPAT BACAAN NORMAL SETELAH IKHTIAR DENGAN VIVIX

    Hari ni Surya nak kongsika testimoni dari pesakit kencing manis / diabetis yang mana dapat perubahan positif setelah mengamalkan Vivix secara konsistan Vivix ni bukan sejenis ubat yang boleh merawat penyakit tapi ia merupaka suplemen ataupun vitamin yang dapat membantu meningkatkan kesihatan dan memberikan tenaga dalam masa yang sama dapat juga perubahan positif bagi yang […] More

  • in

    SEKIAN LAMA DERITA KENCING MANIS KINI BACAAN KEMBALI NORMAL SETELAH MENGAMALKAN VIVIX

    ​Secara ringkas Surya nak terangkan berkaitan kencing manis atau juga dikenali sebagai diabetis. Ramai yang derita akibat penyakit kencing manais, tak kira usia tua atau pun muda kan, banyak sangat faktor-faktor penyebab kepada penyakit kencing manis yang mungkin kita sendiri tak perasan Penyakit kencing manis atau juga dikenali sebagai penyakit diabetes. Diabetes adalah penyakit kronik yang […] More

  • in , , , ,

    SET BUASIR SHAKLEE

    Set Buasir Shaklee, boleh di pilih mengikut bajet dan keperluan. Jika anda ingin mengambil produk di antara set yang telah di cadangkan pun boleh, saya boleh cadangkan mengikut bajet dan keperluan semasa anda. Fungsi-fungsi suplemen dalam Set Buasir Shaklee : Vivix  Resvetarol akan membaiki sel sehingga ke peringkat DNA. Jika Sel dalaman badan anda sihat, maka anda juga akan sihat. […] More

  • in , , , ,

     11 LANGKAH MUDAH CEGAH BUASIR BERDARAH, NO.5 PALING RAMAI YANG SUKA BUAT

    Salam semua, hari ni surya nak berkongsi tentang penyakit Buasir atau juga dikenali sebagai hemoroid, dengar je perkataan Buasir pasti ramai yang dah berkerut dahi, bukan setakata dahi muka pun berkerut macam “King Jason” bila masuk bilik air kebiasaanya Buasir ni  terjadi pembengkakkan pada vena yang terletak di bahagian rektum dan dubur. Apabila vena ini membojol keluar, […] More

  • in , , , , , , ,

    SET BERPANTANG SHAKLEE

    Set Berpantang Shaklee, boleh di pilih mengikut bajet dan keperluan. Jika anda ingin mengambil produk di antara set yang telah di cadangkan pun boleh, saya boleh cadangkan mengikut bajet dan keperluan semasa ibu semasa berpantang. Bukan tujuan untuk membebankan ibu-ibu malah saya ingin berkongsi pengalaman saya sendiri bagaimana kekal sihat dan bertenaga dengan mengamalkan nya […] More

  • in ,

    PENANTIAN BERAKHIR ISTERI HAMIL ANAK KE-2 SETELAH 10 TAHUN

    Percayalah pada rezeki yang Allah swt dah tentukan. Siapa kita untuk menidakkan nya kerana ia sebaik-baik perancang. Isu anak la antara yang selalu di jadikan isu utama bila kita berkumpul anak beranak. Ada yang sampai tak nak balik kampung atau pun sertai majlis-majlis keluarga di sebabkan soalan-soalan yang tak mungkin ada jawapan nya.  Baru kawin […] More

  • in ,

    TESTIMONI ANAK PENGHIDAP KANSER TAHAP 4, DARI UMUR 10 TAHUN KINI BEBAS KANSER 

    Syukur sangat.. sebak rasa Perkongsian perasaan seorang ibu, bila anaknya dapat menjalankan kehidupan seperti anak2 dan pelajar2 lain Runtum hati seorang ibu, bila dapat tahu anak yang di kandung selama 9bln 10hari di sahkan menghidap KANSER tahap-4. 😢.  Tapi sebagai seorang ibu kita harus jadi kuat di mata anak2 walaupun hakikatnya hati kita menjerit , […] More

  • in , , ,

    PESAKIT SLE MASIH ADA HARAPAN UNTUK HIDUP LEBIH SIHAT

    Apa itu SLE SLE merupakan singkatan kepada (Systematic Lupus Erythematosus) dimana badan pesakit SLE menghasilkan protein darah dengan banyaknya.Protin darah yang dipanggil antibodi ini dengan sendirinya memberi tindak balas terhadap tisu seseorang. Ini menjejaskan beberapa bahagian sistem tubuh seperti kulit, sendi, buah pinggang, paru-paru, sistem saraf, atau organ-organ lain di dalam badan. Protin darah yang […] More

  • in ,

    13 Testimoni Vivix Bantu Derita Pesakit Darah Tinggi

    13 Testimoni Vivix untuk pesakit yang derita akibat Darah Tinggi. Tekanan darah tinggi, juga dikenali sebagai (hypertension), merupakan penyakit kardiovaskular yang paling biasa dihidapi dalam masyarakat sekarang. Tekanan darah merujuk kepada keupayaan darah menolak ke arah dinding arteri sementara ia bergerak ke seluruh badan. Seperti contoh udara di dalam tayar atau air dalam hos paip, […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.