10 Kebaikan Kesihatan Bila Berpuasa

Puasa ni tak mudaratkan kesihatan ke? Cukup ke pengambilan air setiap hari? Kalau ikutkan banyak sangat persoalan kenapa kita kena bertahan lapar dan dahaga (puasa), bukan takat orang muslim kene wajib tahu yang non muslim pun mesti tertanya kan kenapa la kene puasa ni Ok, Cek Su nak kongsikan sikit kenapa muslim berpuasa Kenapa Muslim Read more about 10 Kebaikan Kesihatan Bila Berpuasa[…]

Kebaikan Mealshakes, Antara multivitamin terbaik untuk seisi keluarga

Buntu bila nak sihat tapi pada masa yang sama nak jimat pulak tu, Cek Su kalau boleh nak yang satu family boleh kongsi makan 😄, banyak songeh kan Macam tu la Cek Su 😝, anak dah 5, campur mak dengan ayah nya dah 7, kalau la pikir nak beli suplemen sorang sebotol memang tak ter Read more about Kebaikan Mealshakes, Antara multivitamin terbaik untuk seisi keluarga[…]

Kebaikan Meal Shakes dan Khasiatnya

Assalamualaikum w.b.t Tahukah anda yang tubuh badan kita memerlukan nutrisi yang cukup untuk lebih sihat. Ramai yang di antara kita mungkin tidak mengambil berat dengan kekurangan nutrisi dalam tubuh badan kita. Bila kurang nutrisi kita akan berasa lemah, lesu dan mudah jatuh sakit Bagi yang sentiasa sibuk dengan kerja mungkin untuk menyediakan makanan yang cukup Read more about Kebaikan Meal Shakes dan Khasiatnya[…]

Resepi Bancuh ESP Pasti Anda Nak Cuba

Terbayangkan keenakkan nya? Pasti anda akan tertanya macam mana nak bancuh ESP Shaklee ni? Dah beli tapi tak tau nak bancuh? Memang rugi sangat kalau tak pelbagaikan Resepi ESP ni. . Hari ni saya nk kongsikan Resepi ESP yang super sedap. Sebenarnya jika kita bancuh begitu sahaja pun boleh, tak de salahnya sebab rasa asli Read more about Resepi Bancuh ESP Pasti Anda Nak Cuba[…]

Masalah Anak Sembelit Hilang Seawal 1 Hari?

Assalamualaikum para sahabat, ibu bapa dan blogger semua. Teruja sangat bila Surya nak berkongsi tentang kebaikan. Perkongsian hari ini bukalan rekaan semata-mata, tapi ia adalah luahan hati seorang ibu yang sedih bertukar menjadi gembira dalam  masa yang singkat pernah saya dengar iaitu 1 hari 1 malam. Testimoni yang bakal saya kongsi bersama adalah masalah anak Read more about Masalah Anak Sembelit Hilang Seawal 1 Hari?[…]

Cepat Letih, Kurang Bertenaga. Apa Yang Perlu Ibu Lakukan Sekarang?

Assalamualaikum. Jom Surya nak konsi citer Rutin harian yang mempunya 3 orang anak yang sedang membesar dan lasak. 5.30 pagi bangun siapkaan sarapan dan anak-anak, Bersiap untuk ke tempat kerja. 7.40 pagi tunggu komuter di Sungai Buloh dan sampai ke stesen komuter Kuala Lumpur pada 8.20pagi.   Bergegas ke tempat kerja kerana perlu berjalan kaki Read more about Cepat Letih, Kurang Bertenaga. Apa Yang Perlu Ibu Lakukan Sekarang?[…]

Kebaikan ESP dan Meal Shakes yang pasti membuatkan anda teruja.

Assalamualaikum. Hari ini saya nak cerita tentang promosi Shaklee. Biar betul? Shaklee buat promosi berganda ? Sememangnya banyak kebaikan ESP dan kebaikan Meal Shakes yang perlu anda tahu. Anda memang tak silap tengok. Buat julung-julung kalinya, Shaklee memberikan lebih nilai wang kepada anda. Kesihatan bertambah baik, beli barang dengan lebih murah. Untung gituu… Hanya untuk Read more about Kebaikan ESP dan Meal Shakes yang pasti membuatkan anda teruja.[…]