PENGEDAR SHAKLEE SG.BULOH & DAMANSARA

Kamilah founder lovesihatblog.WordPress.com.my yg dahulunya dikenali sebagai lovesihat.com Pengedar besar sekitar Sg Buloh & Damansara Untuk dapatkan produk & konsultasi kesihatan secara percuma boleh (call/sms/WhatsApp) kami ya. Cod : Sg Buloh, Paya Jaras, Kuang, Kundang, Rahman Putra, Matang Pagar, Saujana Utama, Damansara Damai, Bdr Sri Damansara Penghantaran secara Pos ke seluruh Malaysia. Disebalik kejayaan saya Read more about PENGEDAR SHAKLEE SG.BULOH & DAMANSARA[…]

Gajet Bantu Anak Kenal Huruf Seawal 2 Tahun

Assalamualaikum w.b.t Hari ni su nak kongsikan satu topik hangat para ibu bapa yang kebanyakkan tidak bersetuju dengan penggunaan Gajet untuk anak-anak. Setiap pendapat tidak ada salahnya kalau itu yang terbaik untuk anak-anak kita kan. Perbezaan dan pencangahan pendapat memang akan tetap ada. Mungkin bagi saya berbeza pendapat. Saya Ibu kepada 4 orang cahaya mata Read more about Gajet Bantu Anak Kenal Huruf Seawal 2 Tahun[…]

10 Tips Berjaya Bantu Anak Putus Pampers Dalam Tempoh 7 Hari

Assalamualaikum w.b.t Hari ni saya ingin kongsikan pengalaman sendiri bagaimana untuk melatih anak yang lambat bercakap untuk putus pampers dalam tempoh 7 hari Anak saya sekarang berumur dalam 3tahun, dan merupakan anak ke-3 dari 4 orang anak. Yang membuatkan saya nak juga latih dia dalam usia yang masih kecil. Salah satu sebab sudah tentu la Read more about 10 Tips Berjaya Bantu Anak Putus Pampers Dalam Tempoh 7 Hari[…]

Elak Kematian Mengejut Bayi Dengan Cara Tidur Yang Betul

Assalamualaikum w.b.t Banyak kes kematian bayi di sebabkan oleh SIDS. Ape SIDS tu? (SIDS-Suddent Infant Death Syndrom). Bagaimana untuk kita kurangkan risiko terjadinya SIDS ni. Salah satu cara dalah dengan menidurkan bayi dengan posisi yang betul. Tidur pun boleh akibatkan kematian?. Sebagai ibu bapa perkara ni tidak boleh di pandang remeh. Bayi sememangnya banyak memghabiskan Read more about Elak Kematian Mengejut Bayi Dengan Cara Tidur Yang Betul[…]

PENGEDAR SHAKLEE SG BULOH DAN DAMANSARA

Assalamualaikum, Saya nak perkenalkan diri secara ringkas pada yang masih belum pernah jumpa atau ber urusan dengan saya, tak kenal maka tak cinta kan….bagi yang dah kenal dan jadi pelanggan tetap saya, terima kasih sangat2 sebab setia menyokong dan berpuas hati dengan servis yang diberikan selama ini. Boleh panggil saya Pn.Surya dan suami saya En.Mizam, Read more about PENGEDAR SHAKLEE SG BULOH DAN DAMANSARA[…]

Risiko dan Masalah kelahiran bayi Pramatang

Bayi pramatang merupakan bayi yang dilahirkan seawal 29 minggu kehamilan. Ada juga bayi yang dilahirkan seawal 24 minggu kehamilan. Sudah tentu dengan kelahiran yang seawal begini akan mengundang risiko dan masalah kepada bayi tersebut. Dengan rawatan insentif yang diberikan oleh pihak hospital, bayi tersebut akan mampu bertahan untuk meneruskan hidup. Jika kita merasakan bahawa peluang Read more about Risiko dan Masalah kelahiran bayi Pramatang[…]

4 langkah Mudah Bagaimana Tinggalkan “Link” Di Ruangan Komen Blogspot?

Assalamualaikum. Apa khabar semua. Dah banyak buat blogwalking? Tentu dah banyak bukan. Jika anda selalu membuat blogwalking, sudah pasti anda dapati bahawa sesetengah template blog terutama yang menggunakan platform blogspot atau wordpress tidak mempunyai butang atau menu yang membenarkan anda tinggalkan link pada ruangan komen. Jadi hari ini saya nak share sedikit bagaimana tinggalkan link Read more about 4 langkah Mudah Bagaimana Tinggalkan “Link” Di Ruangan Komen Blogspot?[…]

Rawat Diri Melalui Amalan Bismillah 5

Assalamualaikum, Pernah kah kita dengar amalan “Bismillah 5”. Sebenarnya banyak lagi ayat amalan Bismillah yang boleh kita amalkan. Tapi hari ni saya memilih untuk berkongsi amalan “Bismillah 5”. Tahukan kita Bismillah 5 adalah pendinding dan ayat penyembuh (syifa) segala penyakit serta amat bermanfaat dan amat baik dijadikan sebagai amalan seharian. Sebenarnya banyak juga amalan-amalan yang Read more about Rawat Diri Melalui Amalan Bismillah 5[…]

Cabaran 7 Hari Entry – Day 7 : Pengedar Shaklee & COD Selangor

Adakah anda pengguna tegar  ataupun berminat untuk dapatkan Produk Shaklee secara COD (Cash On Delivery) dengan segera dan tak tahu bagaimana cara untuk dapatkannya boleh hubungi saya Surya Baizura Mustafa atau Rozmizam Jamaluddin di nombor (012-6200176) kerana saya adalah Pengedar Shaklee Selangor di kawasan Sg.Buloh, Damansara,Kundang,Saujana Utama dan berhampiran dengannya. Tiada Caj Dikenakan untuk COD. Anda Read more about Cabaran 7 Hari Entry – Day 7 : Pengedar Shaklee & COD Selangor[…]

Kebaikan ESP dan Meal Shakes yang pasti membuatkan anda teruja.

Assalamualaikum. Hari ini saya nak cerita tentang promosi Shaklee. Biar betul? Shaklee buat promosi berganda ? Sememangnya banyak kebaikan ESP dan kebaikan Meal Shakes yang perlu anda tahu. Anda memang tak silap tengok. Buat julung-julung kalinya, Shaklee memberikan lebih nilai wang kepada anda. Kesihatan bertambah baik, beli barang dengan lebih murah. Untung gituu… Hanya untuk Read more about Kebaikan ESP dan Meal Shakes yang pasti membuatkan anda teruja.[…]