Aroma Bau Badan Buat Pasangan Kecewa Malam Pertama

Aduh, macam mana lah agaknya nanti bila pasangan ku tahu yang bau badan aku tahap kronik. Dulu dah kene tegur tapi aku buat dek jek. Paling kuat pun kejap je dia membebel, pas tu diam la kan. Tapi ni nak duduk serumah pulak nanti lepas kawin. Jawabnya tak boleh la aku nak lepaskan diri. Tapi Read more about Aroma Bau Badan Buat Pasangan Kecewa Malam Pertama[…]

Masalah Anak Sembelit Hilang Seawal 1 Hari?

Assalamualaikum para sahabat, ibu bapa dan blogger semua. Teruja sangat bila Surya nak berkongsi tentang kebaikan. Perkongsian hari ini bukalan rekaan semata-mata, tapi ia adalah luahan hati seorang ibu yang sedih bertukar menjadi gembira dalam  masa yang singkat pernah saya dengar iaitu 1 hari 1 malam. Testimoni yang bakal saya kongsi bersama adalah masalah anak Read more about Masalah Anak Sembelit Hilang Seawal 1 Hari?[…]